Slik handler du:

Det er enkelt å handle i vår nettbutikk!

Velg ut et produkt. Klikk deretter på knappen "Kjøp."

På denne siden finner du en kort oppsummering over kostnadene. Hvis du ønsker å handle videre, følger du anvisningene. Dersom du ønsker å endre antall på en valgt vare, klikker du på "Vis handlevogn." Deretter endre antall og klikk så "oppdater" før du går videre. Hvis du ønsker å gå rett til betaling, klikker du på knappen "Kjøp nå." Du kommer nå til en sikker kortbetalingsside der du oppgir dine kortopplysninger. Denne siden går via et system som heter Clearpark som er levert av den største leverandøren av kortbetalingstjenester i Norge, Teller AS.

På selve kortbetalingssiden oppgir du ditt kortnummer, utløpsdato + valideringskoden (de tre siste sifrene som du finner i signaturfeltet bak på kortet.) Klikk så på "Betal" og du kommer videre til innloggingssiden i nettbutikken. Dersom det er første gang du handler i nettbutikken, må du oppgi navn, adresse osv slik at vi kan få sendt varene hjem til deg. En e-post blir sendt til deg med alle opplysningene du trenger, samt kvittering for kjøpet ditt. Dersom du har handlet i nettbutikken vår tidligere, kan du bare logge deg inn med ditt brukernavn og passord. Varene sendes direkte til deg så raskt som mulig.

På siden "Konto" som du finner i menyen på toppen av siden, kan du når som helst logge deg inn og se status for din bestilling, feks om den er under behandling eller er sendt fra oss. På denne siden kan du også til enhver tid passe på at dine personlige opplysninger er oppdatert. Telefonnummer, e-postadresse og passord kan endres der.

Lykke til med handelen hos oss!