NB: I sommer-ukene 26, 27 og 28 (24. juni til 14. juli) ekspederes det ingen bestillinger pga ferieavvikling.Bestillinger som kommer i denne perioden ekspederes fortløpende f.o.m. uke 29.

Priser:

Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inklusiv mva. Endringer av priser kan forekomme som følge av økte fraktkostnader, valutaendringer og innkjøpspriser.

Ordre: 

Det er ingen krav til minstekjøp. Alle ordrer ekspederes og er bindende. 

Vi tar forbehold om at fargene på gaveartiklene kan avvike noe fra bildene.  

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt selv om det ikke står utsolgt på varen.

Levering:

Det tilkommer kr 99,- i frakt og ekspedisjon uansett ordresum eller kr 299,- for butikker som ønsker varene levert på døra. Det er en forutsetning for ekspedering at betalings-reservasjonen blir godkjent av din bank og registrert hos betalinsformidleren Nets. De som ber om faktura og blir godkjent som kreditverdig, mottar faktura fra Riverty pr mail som håndterer alle fakturaer for Prima Music AS. Sjekk din E-posts innboks (og søppelboks) for mottak av faktrura fra Riverty for å unngå inkassokrav.

Varene sendes med Posten eller med Postnord. Alle pakker under 350 gram sendes som A-post (kan ikke spores), mens pakker over 350 gram i all hovedsak sendes som pakke med sporing.

Normalt pakkes og sendes varene i løpet av 3-5 virkedager (postgang kommer i tillegg, beregn 3 virkedager) etter at bestillingen er mottatt. I forbindelse med skoleferier og spesielt sommerferien vil leveringstiden være en del lengre.

Bestiller du fra utlandet og pakken veier mer enn 2 kilo, vil ordren sansynligvis ikke bli ekspedert pga svært høye fraktkostnader på utenlandspakker. Vi vil varsle deg pr mail om så er tilfelle, og at vi kanselerer din bestilling. Husk at en kopp veier ca 350 gram. I enkelte tilfeller kan vi ta ut en vare for at pakken skal veie under 2 kilo. Varen som tas ut trekkes selvfølgelig fra på kortreservasjonen så du ikke blir belastet for denne.

Reklamasjon:

Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt.

Dersom det skulle oppstå en skade under transport og emballasjen er synlig skadet. Ta så kontakt slik at vi kan bli enige om retur/erstatning av varen. Reklamasjon gis ved feil eller mangler på varen(e). Ta kontakt med oss ved en evt. retur, da vi dekker returkostnadene.

Angrefrist:

Når du handler i primamusic.no har du åpent kjøp i 10 dager. Om du vil bytte/returnere varer trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Evt. merkelapper må ikke taes av. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet for varen/-e til deg. Retur må skje innen 14 dager fra varene er mottatt.

Tilbudsvarer tas dessverre ikke i retur.

Skulle du ha andre spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt via e-post eller telefon 95 75 83 93 mellom kl 10-16 alle virkedager. I helgene holder vi stengt.

Leveringstatus:

Du kan når som helst klikke deg inn på "Min side" og sjekke om ordren din er registert, under behandling eller ferdig behandlet som betyr sendt. 

Betaling:

I vår nettbutikk kan du betale med kort, Vipps eller faktura. Faktura med 14 dagers forfall er kostnadsfritt mens faktura med 45 dagers forfall blir belastet med kr 28,- fra betalingsformilder Nets. Ved ønske om faktura fra betalingsformilder, ber de om ditt personnummer for kreditsjekk. All betaling må bekreftes med Bank ID.

NB:Hvis du ikke får godkjent betaling når du ber om faktura, så er det mest sansynlig at man ikke har passert kreditsjekken som NETS/Riverty utfører før de godkjenner en kundekredit. Maks kjøp i nettbutikken er kr 30 000,- og ingen ordre over dette beløpet blir godkjent.

 

Ordrebekreftelse:

Du vil automatisk få tilsendt en epost med ordrebekreftelse fra oss når en bestilling via nettbutikken er gjennomført.

Velkommen til en hyggelig handel med mening!

Utskriftsvennlig versjon (åpnes i nytt vindu)