Priser:

Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inklusiv mva. Endringer av priser kan forekomme som følge av økte fraktkostnader, valutaendringer og innkjøpspriser.

Ordre: 

Det er ingen krav til minstekjøp. Alle ordrer ekspederes og er bindende. 

Vi tar forbehold om at fargene på gaveartiklene kan avvike noe fra bildene.  

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt selv om det ikke står utsolgt på varen.

Hvis du har problemer med å bestille over internett eller ikke har tilgang til det, kan du ta kontakt med oss på telefon 4825 0513. 

Levering:

Det tilkommer kr 149,- i frakt og ekspedisjon uansett ordresum. Det er en forutsetning for ekspedering at kortreservasjonen blir godkjent av din bank og registrert hos betalinsformidleren Teller.

Varene sendes med Posten. Alle pakker under 2 kilo sendes som A-post (kan ikke spores), mens pakker over 2 kilo sendes som Norgespakke og kan spores.

Normalt pakkes og sendes varene i løpet av 1-3 virkedager (postgang kommer i tillegg) etter at bestillingen er mottatt. Enkelte gaveartikler kan det være lengre leveringstid på, opptil 10-30 dager hvis varen er utsolgt. Vi vil isåfall varsle at det er lang leveringstd. I forbindelse med skoleferier og spesielt sommerferien kan leveringstiden bli ytterligere forlenget.  

Bestillinger som inneholder "kommende produkter/utgivelser" blir holdt tilbake til denne/disse er leveringsklare. Tidsaspektet kan variere. Ta kontakt med oss hvis du trenger ytterligere informasjon eller nærmere leveringsestimat. 

Bestiller du fra utlandet og pakken veier mer enn 2 kilo, vil ordren sansynligvis ikke bli ekspedert pga svært høye fraktkostnader på utenlandspakker. Vi vil varsle deg pr mail om så er tilfelle, og at vi kanselerer din bestilling. Husk at en kopp veier ca 350 gram. I enkelte tilfeller kan vi ta ut en vare for at pakken skal veie under 2 kilo. Varen som tas ut trekkes selvfølgelig fra på kortreservasjonen så du ikke blir belastet for denne.

Reklamasjon:

Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt.

Dersom det skulle oppstå en skade under transport og emballasjen er synlig skadet. Ta så kontakt slik at vi kan bli enige om retur/erstatning av varen. Reklamasjon gis ved feil eller mangler på varen(e). Ta kontakt med oss ved en evt. retur, da vi dekker returkostnadene.

Angrefrist:

Når du handler i primamusic.no har du åpent kjøp i 10 dager. Om du vil bytte/returnere varer trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Evt. merkelapper må ikke taes av. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet for varen/-e til deg. Ikke porto. Retur må skje innen 14 dager fra varene er mottatt.

Tilbudsvarer tas dessverre ikke i retur.

Skulle du ha andre spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt via e-post eller telefon 95 75 83 93 mellom kl 10-16 alle virkedager. I helgene holder vi stengt.

Leveringstatus:

Du kan når som helst klikke deg inn på "Min side" og sjekke om ordren din er mottatt/sendt.

Betaling:

Vi tilbyr kun kortbetaling i vår nettbutikk. 

Ved de tilfeller hvor faktura er ønskelig fra menigheter, lag og foreninger, blir ordren ekspedert fra vår distribusjonskanal Inspirasjon Forlag AS med egne frakttariffer som varierer utifra hvor tung og stor pakken er. Ønskes faktura så send din bestilling på mail: irene@primamusic.no. Husk å oppgi både fakturaadresse og leveringsadrese.

 

Ordrebekreftelse:

Du vil automatisk få tilsendt en epost med ordrebekreftelse fra oss når en bestilling via nettbutikken er gjennomført.

Velkommen til en hyggelig handel med mening!

Utskriftsvennlig versjon (åpnes i nytt vindu)