Priser:

Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inklusiv mva. Endringer av priser kan forekomme som følge av økte fraktkostnader, valutaendringer og innkjøpspriser.

Ordre: 

Det er ingen krav til minstekjøp. Alle ordrer ekspederes og er bindende. 

Vi tar forbehold om at fargene på gaveartiklene kan avvike noe fra bildene.  

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt selv om det ikke står utsolgt på varen.

Levering:

Det tilkommer kr 99,- i frakt og ekspedisjon uansett ordresum. Det er en forutsetning for ekspedering at betalings-reservasjonen blir godkjent av din bank og registrert hos betalinsformidleren Nets.

Varene sendes med Posten eller med Postnord. Alle pakker under 1 kilo sendes som A-post (kan ikke spores), mens pakker over 1 kilo i all hovedsak sendes som pakke med sporing.

Normalt pakkes og sendes varene i løpet av 3-5 virkedager (postgang kommer i tillegg, beregn 5 virkedager) etter at bestillingen er mottatt. Enkelte artikler kan det være lengre leveringstid på, opptil 10-30 dager. Vi vil isåfall varsle at det er lengre leveringstd. I forbindelse med skoleferier og spesielt sommerferien kan leveringstiden bli ytterligere forlenget.  

Bestiller du fra utlandet og pakken veier mer enn 2 kilo, vil ordren sansynligvis ikke bli ekspedert pga svært høye fraktkostnader på utenlandspakker. Vi vil varsle deg pr mail om så er tilfelle, og at vi kanselerer din bestilling. Husk at en kopp veier ca 350 gram. I enkelte tilfeller kan vi ta ut en vare for at pakken skal veie under 2 kilo. Varen som tas ut trekkes selvfølgelig fra på kortreservasjonen så du ikke blir belastet for denne.

Reklamasjon:

Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt.

Dersom det skulle oppstå en skade under transport og emballasjen er synlig skadet. Ta så kontakt slik at vi kan bli enige om retur/erstatning av varen. Reklamasjon gis ved feil eller mangler på varen(e). Ta kontakt med oss ved en evt. retur, da vi dekker returkostnadene.

Angrefrist:

Når du handler i primamusic.no har du åpent kjøp i 10 dager. Om du vil bytte/returnere varer trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Evt. merkelapper må ikke taes av. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet for varen/-e til deg. Retur må skje innen 14 dager fra varene er mottatt.

Tilbudsvarer tas dessverre ikke i retur.

Skulle du ha andre spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt via e-post eller telefon 95 75 83 93 mellom kl 10-16 alle virkedager. I helgene holder vi stengt.

Leveringstatus:

Du kan når som helst klikke deg inn på "Min side" og sjekke om ordren din er registert, under behandling eller ferdig behandlet som betyr sendt. 

Betaling:

I vår nettbutikk kan du betale med kort, Vipps eller faktura. Faktura med 14 dagers forfall er kostnadsfritt mens faktura med 45 dagers forfall blir belastet med kr 28,- fra betalingsformilder Nets. Ved ønske om faktura fra betalingsformilder, ber de om ditt personnummer for kreditsjekk. All betaling må bekreftes med Bank ID.

 

Ordrebekreftelse:

Du vil automatisk få tilsendt en epost med ordrebekreftelse fra oss når en bestilling via nettbutikken er gjennomført.

Velkommen til en hyggelig handel med mening!

Utskriftsvennlig versjon (åpnes i nytt vindu)