Priser:

Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inklusiv mva. Endringer av priser kan forekomme som følge av økte fraktkostnader, valutaendringer og innkjøpspriser.

Ordre: 

Ingen krav til minstekjøp. Alle ordrer ekspederes og er bindende. 

Vi tar forbehold om at fargene på gaveartiklene kan avvike noe fra foto.  

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt selv om det ikke står utsolgt på varen.

Hvis du har problemer med å bestille over internett eller ikke har tilgang til det, kan du ta kontakt med oss på telefon 95 75 83 93. 

Levering:

Det tilkommer kr 99,- i frakt og ekspedisjon uansett ordresum, og det tilkommer et fakturagebyr på kr. 65,- ved de tilfeller hvor faktura er ønskelig fra menigheter, lag og foreninger, og må ha norsk leveringsadresse. Kunder bosatt utenfor Norge må betale med kort for at ordren skal effektueres. Det er en forutsetning for ekspedering at kortreservasjonen blir godkjent av din bank og registrert hos betalinsformidleren Teller.

Varene sendes med Posten. 

Normalt pakkes og sendes varene i løpet av 2-3 virkedager (postgang kommer i tillegg) etter at bestillingen er mottatt. Enkelte gaveartikler kan det være lengre leveringstid på, opptil 2-6 uker hvis varen er utsolgt. Vi vil isåfall varsle at det er lang leveringstd. 

Bestillinger som inneholder "kommende produkter/utgivelser" blir holdt tilbake til denne/disse er leveringsklare. Tidsaspektet kan variere. Ta kontakt med oss hvis du trenger ytterligere informasjon eller nærmere leveringsestimat. 

Reklamasjon:

Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt.

Dersom det skulle oppstå en skade under transport og emballasjen er synlig skadet. Ta så kontakt slik at vi kan bli enige om retur/erstatning av varen. Reklamasjon gis ved feil eller mangler på varen(e). Ta kontakt med oss ved en evt. retur, da vi dekker returkostnadene.

Angrefrist:

Når du handler i primamusic.no har du åpent kjøp i 10 dager. Om du vil bytte/returnere varer trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Evt. merkelapper må ikke taes av. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet for varen/-e til deg. Ikke porto. Retur må skje innen 14 dager fra varene er mottatt.

Tilbudsvarer tas dessverre ikke i retur.

Skulle du ha andre spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt via e-post eller telefon 66 91 71 30 mellom kl 10-15 alle virkedager. I helgene holder vi stengt.

Leveringstatus:

Du kan når som helst klikke deg inn på "Min side" og sjekke om ordren din er mottatt/sendt.

Betaling:

Vi tilbyr kortbetaling via våre nettsider. Firmakunder, organisasjoner, menigheter og forhandlere kan kontakte oss for å få faktura. Beregn 2-3 ekstra dager på ekspedring av bestillinger i slike tilfeller fordi disse blir ekspedert fra vår varesentral Inspirasjon Forlag i Fredrikstad med faktura derfra. Det påløper egne fraktkostnader på slike ordre utifra størrelse og vekt på forsendelsene.

Ordrebekreftelse:

Du vil automatisk få tilsendt en epost med ordrebekreftelse fra oss når en bestilling via nettbutikken er gjennomført.

 

Utskriftsvennlig versjon (åpnes i nytt vindu)